Foto Af Fiberudrulning

Velkommen til Stofa og Boxer som udbyder

2. februar 2021.

I november 2020 indgik RAH Fiberbredbånd et samarbejde med den uafhængige brancheplatform OpenNet om at åbne fibernettet. Nu er den første aftale indgået, og ifølge Jacob Møller, bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd, lå valget af samarbejdspartner lige til højrebenet:

– Norlys er via deres medejerskab af RAH Fiberbredbånd allerede en del af familien, og Norlys har varetaget kontakten med vores kunder i RAH-området, siden vi begyndte udrulningen i 2016. Fra den 1. februar overtager Norlys vores fiberkunder, og derfor giver det også rigtig god mening, at de som de første får muligheden for at tilbyde deres produkter til alle med mulighed for fibernet i RAH’s forsyningsområde, fortæller Jacob Møller.

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern og ejer blandt andet Stofa og Boxer. Med den nye aftale udvider Norlys og RAH Fiberbredbånd det eksisterende samarbejde, og det skal i sidste ende komme kunderne til gavn, fortæller adm. direktør i Norlys Digital, Sune Nabe Frederiksen:

– Vi har netop taget imod 11.000 tidligere RAH Fiberbredbåndskunder og budt dem velkommen til Stofa. Med denne aftale får de resterende 11.000 husstande, som endnu ikke har valgt fiber, samme mulighed og senere på året vil Boxer også være en af varerne på hylderne. Jeg håber, at det kan få endnu flere vestjyder til at vælge det fremtidssikrede fibernet, fortæller Sune Nabe Frederiksen.

Flere valgmuligheder på vej

For RAH Fiberbredbånd er aftalen med Norlys blot første skridt på rejsen mod et åbent fibernet med flere udbydere. Allerede i løbet af andet halvår af 2021 forventer RAH Fiberbredbånd at kunne præsentere aftaler med flere internet- og tv-udbydere.

– Vores aftale med OpenNet om åbningen af fibernettet betyder, at vi har mulighed for at indgå samarbejde med alle de udbydere, som OpenNet har i folden. Vi ser gerne, at kunderne frit kan vælge mellem den udbyder, de ønsker, så endnu flere får glæde af fibernettet i fremtiden, fortæller Jacob Møller.

OpenNet blev stiftet i 2018 med et erklæret mål om at skabe en fælles platform til fiberselskabernes åbning af nettene.

– I OpenNet er vi stolte af at være med til at understøtte åbningen af de danske fibernet. Vi har udviklet en platform, der gør det muligt for alle samarbejdspartnere at indgå aftaler med hinanden gennem vores standardiserede aftale-setup, så endnu flere danskere kan få glæde af de fremtidssikrede fibernet, siger direktør for OpenNet, Henrik Møller Nielsen.

Vores aftale med OpenNet om åbningen af fibernettet betyder, at vi har mulighed for at indgå samarbejde med alle de udbydere, som OpenNet har i folden. Vi ser gerne, at kunderne frit kan vælge mellem den udbyder, de ønsker, så endnu flere får glæde af fibernettet i fremtiden.
Jacob Møller, bestyrelsesformand, RAH Fiberbredbånd
Mød os i Bølling d. 18. juni
Mød os i Bølling d. 18. juni
torsdag den 13. juni 2024

Kom og hør om dine fibermuligheder.

Mød os i Skjern d. 19. juni
Mød os i Skjern d. 19. juni
tirsdag den 11. juni 2024

Kom og hør om dine fibermuligheder.

Bredbåndspuljen 2024 er åben
Bredbåndspuljen 2024 er åben
mandag den 10. juni 2024

Mandag den 10. juni åbnede Bredbåndspuljen 2024. Er du støtteberettiget, har du mulighed for at søge om puljemidler.