Fiber Nedgravning 04

Lynhurtigt RAH-fibernet på vej til Skjern

Udrulningen af RAH-fibernet i Skjern er gået i gang. De første kunder får snart mulighed for superhurtigt og stabilt fibernet med frit valg mellem p.t. syv udbydere af internet og tv-indhold.

RAH Fiberbredbånd A/S har i længere tid arbejdet på højtryk for at kunne levere fibernet til borgerne i Skjern. I Oldagerparken er udrulningen allerede gennemført, mens den videre udrulning nu er i gang i Blomsterkvarteret og i et område omkring Skjern midtby nord for ”Den grønne korridor”. De efterfølgende etaper bliver udrullet i løbet af 2023/2024.

”Vi har længe arbejdet på, at udrulningen af fiber i Skjern skulle blive en realitet. Vi glæder os meget til, at borgerne i Skjern også får mulighed for at få lynhurtigt internet og tv gennem RAH Fiberbredbånd i løbet af 2023-24. En hurtig og stabil forbindelse, som en fiber er garant for, er en forudsætning for det digitale samfund med hjemmearbejde, skolegang, gaming m.v. i dag,” siger Jørgen Stausbøll Madsen, direktør i RAH Fiberbredbånd A/S.

Udrulningen af fiber er godt nyt for de borgere, der ønsker en stabil og lynhurtig internetforbindelse. Fibernettet kan nemlig håndtere uanede mængder af data med høj hastighed og er således gearet til, at hele familien kan være på nettet samtidigt, uden at det går ud over oplevelsen.

Frit valg mellem syv tv- og internetudbydere
Udrulningen af fiber sker som sagt etapevis i byen, og de første kunder kan allerede nu bestille internet og tv fra en af de syv indholdsudbydere, som RAH Fiberbredbånd for nuværende har et samarbejde med. Alle, der kan få glæde af tilbuddet om fibernet, får direkte besked pr. brev fra RAH Fiberbredbånd, når de kan bestille. Det sker i takt med, at udrulningen skrider frem.

For de borgere i Skjern, som vælger at blive tilsluttet RAH’s fibernet, giver dette en stor valgfrihed mellem internet- og tv-produkter. Der er med garanti mulighed for at finde den helt rigtige internet- og tv-løsning, der passer til den enkelte husstands behov.

”Hos RAH Fiberbredbånd har vi løbende dialog med indholdsudbydere. Vi søger hele tiden at udvide valgmulighederne for vores kunder med nye indholdsudbydere, der kan tilbyde forskellige produkter, så kunderne frit kan vælge det produkt og den udbyder, der passer bedst til dem og deres behov,” fortæller bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd A/S Jacob Møller og forsætter:

”Vi har lige nu forhandlinger med yderligere 2 indholdsudbydere, som vi håber, vi lander en aftale med i løbet af 2023.”

Fibernet kan øge boligens værdi
I en tid med fuld fart på digitaliseringen kan borgerne i Skjern glæde sig over, at den hurtige fiberforbindelse kan være med til at fremtidssikre boligen og gøre den mere attraktiv.

En fiberforbindelse kan nemlig være væsentligt for at lykkes med salg af en bolig, hvis man på et tidspunkt ønsker at sælge. Ifølge en undersøgelse - foretaget af Boligsiden i 2019 - siger 3 ud af 4 boligsøgende, at en god internetforbindelse enten er ”meget vigtig” eller ”afgørende”, når de kigger efter et nyt hjem.