Lalandia 11

Øget interesse for fiberbredbånd i 2020

3. marts 2021.

I 2020 har der været fokus på flere fronter. RAH Fiberbredbånd har fortsat fokus på at sælge, levere og servicere bredbåndsforbindelser til alle de kunder, som er interesseret i en hurtig og stabil internetforbindelse. Den interesse er ikke blevet mindre i et år, hvor Corona-pandemien har skabt øget hjemmearbejde og hjemmeundervisning og dermed fokus på vigtigheden af en hurtig og stabil forbindelse.

RAH Fiberbredbånd har i løbet af 2020 nået en milepæl om at levere til mere end 11.000 kunder - blandt andet via fortsat udrulning, men også gennem øget salg på det eksisterende fibernet.

180 km fiber gravet ned

I 2020 har der også været fokus på fortsat fiberudrulning til de fem større landområder, som RAH Fiberbredbånd fik tilskud til at udrulle fiber via Energistyrelsens bredbåndspulje i 2019.

Vi har gravet ca. 180 km fiber ned til disse områder og indtil videre forsynet lige i underkanten af 500 husstande med fibernet. Desuden har RAH Fiberbredbånd startet udrulningen af fibernet til det nye feriecenter Lalandia Søndervig, hvor fiber til de første sommerhuse blev leveret allerede i slutningen af 2020, og hele området forventes fuldt udrullet i løbet af 2021.

Lalandia 06
I 2020 blev der blandt andet rullet fiber ud til de mange nye feriehuse i Lalandia i Søndervig.

2000 adresser i Ringkøbing

RAH Fiberbredbånd fik i december 2020 tildelt 9 områder, som støttes med 20 millioner via Energistyrelsens bredbåndspulje, hvor udrulningen af mere end 400 kilometer fiber udføres i 2021. Det drejer sig om områder fordelt i næsten hele forsyningsområdet (de grønne områder på kortet).

Derudover starter vi udrulningen af fibernettet til de resterende ca. 2.000 adresser i Ringkøbing by, som ikke tidligere har været inkluderet i vores udrulning, ligesom vi færdiggør fiberforsyningen til alle fritidshusene i det nye feriecenter Lalandia Søndervig.

Fibernettet klar til flere udbydere i 2022
Fibernettet klar til flere udbydere i 2022
30. august 2021

Håbet var, at RAH Fiberbredbånd allerede i efteråret i år ville kunne byde velkommen til flere udbydere af tv og internet på fibernettet. Men den tekniske del har vist sig at være mere kompliceret end først antaget, så først i begyndelsen af 2022 kan kunderne vælge mellem flere udbydere.

Søg om tilskud i Bredbåndspuljen
Søg om tilskud i Bredbåndspuljen
14. juni 2021

Er internetdækningen, der hvor du bor, ringe? Så kan du søge tilskud til et lokalt projekt i Energistyrelsens Bredbåndspulje.

RAH Fiberbredbånd byder velkommen til Stofa og Boxer på fibernettet
RAH Fiberbredbånd byder velkommen til Stofa og Boxer på fibernettet
2. februar 2021

22.000 vestjyske husstande får i fremtiden mulighed for at vælge Stofa eller Boxer som deres internet- og tv-udbyder på fibernettet. Med en ny aftale mellem RAH Fiberbredbånd og Norlys bliver produkterne fra Norlys’ brands tilgængelige på RAH Fiberbredbånds fibernet.