Marhalm 02

Fibernettet er klar til flere indholdsudbydere i 2022

30. august 2021

Håbet var, at RAH Fiberbredbånd allerede i efteråret i år ville kunne byde velkommen til flere udbydere af tv og internet på fibernettet. Men den tekniske del har vist sig at være mere kompliceret end først antaget, så først i begyndelsen af 2022 kan kunderne vælge mellem flere udbydere.

Beslutningen blev truffet for mindre end et år siden: RAH Fiberbredbånd skulle åbnes op, så flere forskellige udbydere af tv og internet kunne levere til kunderne i området – til glæde for kunderne. I begyndelsen af året overtog Stofa de kunder, der allerede er, og samtidig blev det meldt ud, at andre udbydere ville komme på fibernettet i løbet af efteråret 2021.

- Når man åbner fibernettet for flere udbydere, er der flere ting, der skal falde på plads. Dels skal vi have lavet aftaler med de udbydere, der gerne vil på vores net, og dels skal den tekniske del testes, så alt fungerer, som det skal. Det har desværre været mere tidskrævende, end vi havde forventet, så derfor er vi nødt til at vente til 2022, før vi kan byde flere udbydere velkommen på nettet, siger Jacob Møller, der er bestyrelsesformand for RAH Fiberbredbånd.

Bedre muligheder for kunderne

Formålet med at åbne fibernettet op er at give kunderne i lokalområdet bedre valgmuligheder, så de kan få den løsning, der passer bedst til deres behov. Håbet er, at der kan komme op til ni forskellige udbydere på RAHs fibernet. Den næste forventes at være klar i begyndelsen af 2022, og når det er på plads, kan de næste udbydere løbende kobles på.

Her på hjemmesiden vil vi løbende fortælle, hvilke udbydere der er på vej. Når en udbyder er klar, kan de findes på denne side